VEKOP-1.2.7-20 pályázat

A Gallaidesign Kft. támogatást nyert el „Technológiai korszerúsítés, szolgáltatásbövítés a Gallaidesign Kft.-nél” címmel. A projekt azonosítója: VEKOP-1.2.7-20-2021-00105

A fejlesztés célja: A pályázatnak köszönhetően lehetőségünk nyílik a Gallaidesign Kft. munkatársai bérének rendezésére, ezáltal biztosítani tudjuk a cég stabil működését, megfelelő mértékű támogatás esetén az alkalmazotti létszámot bővíteni is tudjuk. A budakalászi 450m2 alapterületű bérleményünk – a bérleti díj támogatásnak köszönhetően – megfelelő munkakörülményeket és helyszínt biztosít az elkövetkezendő években is az irodai munkavégzéshez, illetve a Kuube utcabútorok professzionális összeszereléshez. Említett telephely a Szentendrei út közvetlen közelében nagyon jó megközelíthetőséggel bír, és 8 saját parkolóhellyel, megfelelő infrastruktúrával felszerelt, kiváló minőségű munkaterületet biztosít cégünk munkatársai számára. A kétszintes bérlemény földszinti részén 220m2 terület áll rendelkezésre a bútorok pormentes összeállításához, illetve a nagyméretű szerekezet tárolásához. A pályázati összegből vásárolt számítógépek a tervezés, fejlesztés és kutatás folyamatait segítik elő nagy mértékben, hisz a 3D modellek, a gyártáshoz előkészített műszaki rajzok és renderek mind nagyteljesítményű számítógépeket igényelnek. Az összeszereléshez igényelt eszközök jóval precízebbé és gyorsabbá tehetik szintén ezen a telephelyünkön a gyártási folyamatokat, illetve a nagyméretű bútorok mozgatását, ami jelenleg kézi erővel zajlik. Prémium utcabútorként reklámozzuk termékeinket, ehhez pedig elengedhetetlenek a megfelelő körülmények és eszközök. A Gallaidesign Kft. jelenlegi humán- és tárgyi erőforrásai teljes mértékben biztosítják a pályázati cél megvalósulását.

A projekt megvalósítási helyszíne: Gallaidesign Kft. (2011 Budakalász, József Attila utca 75.)

Az elnyert összeg 50 483 999 Ft feltételesen visszatérítendő támogatás, melyet a kedvezményezett 24 717 730 Ft saját forrása egészít ki. A támogatás intenzitása 70 %.